Розробка, впровадження і супровід програмного забезпечення. Обслуговування  комп'ютерної техніки.     

Навігація
Головна
Програмне забезпечення
Заробітна плата
Медична бухгалтерія для КНП
Фінансова та бюджетна звітність КНП
Тарифікація заробітної плати
Медичний склад
Дієтичне харчування
Централізоване постачання медикаментів
Платні медичні послуги
 
Дієтичне харчування
  Програма "Дієтичне харчування" створена для формування щоденного меню та обліку використаних продуктів відповідно з категоріями споживачів (харчовим статусом по Наказу МОЗ України від 29.10.2013 № 931).
  Меню формується на основі довідника страв (рецептур) для кожної категорії споживачів, при цьому при потребі можна змінити рецептуру страви для конкректного меню без коригування довідника.

Функції і можливості програми:

- Можливість вказати в одній рецептурі норми закладки для різних категорій споживачів, якщо вони відрізняються від основних (встановлених по умовчанню);

- Копіювання з будь-якого попереднього меню, при чому, якщо категорія споживача нового меню відрізняється від категорії попереднього меню-зразка, норми закладки кожного продукта будуть автоматично відкореговані на підставі довідника рецептур;

- Можливість формування меню з указанням розподілу по підрозділам закладу (сухий пайок);

- Розрахунок собівартості меню на підставі цін на продукти, занесені в довідник вручну або імпортованих (при роботі в комплексі) з програми "Фінансовий та матеріальний облік".

Вихідні форми:
  • меню-розкладка по конкретному меню (з можливістю друку по окремим частинам - сніданок, обід тощо);
  • зведена меню-розкладка по кільком меню - за вказаний період або довільно відміченим;
  • вимога (потреба) на видачу продуктів - за вказаний період або по довільно відміченим меню;
  • свод по витратам продуктів;
  • відомість розподілу по підрозділам (для сухпайка);
  • розподіл витрачання продуктів по днях;
  • розподіл поживних речовин по днях;
  • аналіз середньодобового набору харчування - розрахунок відсоткового співвідношення кількості спожитих продуктів із встановленими нормами по Наказу №931;
  • аналіз використання поживних речовин - розрахунок відсоткового співвідношення кількості білків, жирів, вуглеводів у спожитих продуктів та їх енергетичної цінності (ккал) із встановленими нормами по Наказу №931;
  • свод по кількості хворих.
  Оновлення до програми відслідковуються та встановлюються автоматично.
Контактна інформація
Телефони:
69-15-61,  067-9942791,
067-9990312,  067-4318155

Адреса:
м.Вінниця, вул.Соборна 15А, офіс 207

Ел. пошта
ascenta@ukr.net

Графік роботи:
Понеділок - П`ятниця,     8:00 - 19:00

Наше розташування


© Компанія "Укрсофт"